pátek 17. května 2013

Velká sláva

To mi ta Rosička teda zavařila! Sledovanost se zvedla asi o třista procent a moje čtenářská obec už čítá celé čtyři, ano ČTYŘI, pravidelné čtenáře! To abych se těď pořádně snažila, že jo?

No, jo, když mě zrovna teď nic převratného nečeká, tak co bych vám tak rychle naslibovala... Záživný víkend strávený po knihovnách asi těžko někoho zajímá (mě taky ne) a vegan je tak disciplinovaný, že má prostě teď práci, takže já nemám nárok. A já bych zas řekla, že to nemá perspektivu - no, uznejte, takové priority... Naštěstí já a disciplína máme úplně jiný vztah (hehehe...fňuk, fňuk), takže nějaké růžové vyhlídky jsou.

Zaprvé: si dělám velkou radost a vyrážím zase do metropole, kde bude Rosa (tu tady všichni znají, ani nelinkuju :)) a Moment (což se tváří jako děsně úžasná kavárna a já musím zjistit, jestli to tak doopravdy je) a Reen od 420people, které jsem tady naposled inzerovala, a určitě i nějaké další zážitky, takže zcela jistě něco přivezu.

Zadruhé: je zítra v Brně Muzejní noc, na kterou se poprvé (jsem to ale nula) chystám a snad si nezapomenu foťák a bude se mi chtít i fotit... Nicméně, Brňáci, pokud jste třeba zapomněli, nevšimli si, nebo se vám nehodilo (jako asi mně doposud), určitě pojďte taky!

Zatřetí: zrovna když jsem v Praze (jinak bych určitě šla), tedy příští středu, je v Café Atlas koncert skupiny URBAND Tomáše Vtípila. Café Atlas jsem tady jednou ne zcela nadšeně hodnotila - příležitost k návštěvě a zjištění, že už je (pevně doufám) vše, jak má být. Krom toho URBAND vážně doporučuju, jestli máte alespoň část srdce lehce kočovnou, jako já, nešlápnete vedle. Tři chlapíci se směsicí lidových i nelidových (já jsem zas recenzent) písní všelijakých národů, k tomu housle, kytara, basa! a drásavý mužský zpěv... No, u toho se nedá sedět!

Chm, videu se nechce, tak musím takhle. Ale hned bych si skočila! Takže Urband, Café Atlas středa 22. května 19.00 ;) A pak mi dejte vědět, jak tam bylo, co a jak obsluha a tak vůbec ;)

3 komentáře:

  1. Noc si užij
    ale foťák si neber,
    všichni se budou chtít naopak pofotit s tebou, ty celebrito!!!
    My Sweet Shooting Star ... :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jistě, jistě, pane ministře :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vyšší sledovanost a komentáře vždycky potěší :o)))

    OdpovědětVymazat