pondělí 22. července 2013

K moři

Ach, tolik zážitků za posledních pár dní!

Sestřička, která už je děsně dospělá a kromě srand na šlapadle je taky schopná se lekat začínající povrchnosti u některých svých kamarádek a zcela přesně analyzovat příčiny tohoto stavu (to jsem si myslela, jak ve vlaku nepokročím s knihou, přitom jsem ji ani neotevřela! celé dvě hodiny velkých diskuzí. dobré to bylo! akorát teda na elektrickém vedení jako krajinném prvku se neshodneme - já jsem za, sestře se to nepáčí).

A je to tady. Na popud paní Mitnik a fotek její domácí modelky, uveřejňuju já tu svoji... Tady normálně zkouší nudle ;)


Rosa v Brně. No, nejlepší popis toho najdete tutajko, já jen pár detailů že bych tady jako... Přijela s nejlepčejší broží na světě a protože jsem opica, taky si po dovči nějakou musím objednat (takový 'květák' mě pořád dostává do kolen), tak ne, že mi je vykoupíte. Jo, a vzhledem k tomu, že jsem vzala tu práci, nechám si asi na přání vyrobit '30. června' :) Průběžně se ptala, jestli moc nemluví. Mluvila dost, ale zajímavě, takže jsem ráda poslouchala. O zajímavých známých, o kurzu dějin umění, o tom, co nemá ráda na přednášejících, o knihách, o zákaznicích, o zážitcích z dovolené a jiných lapáliích. Vím, že je považována za velkou znalkyni Prahy a hned v první kavárně mě nachytala nepřipravenou otázkou po místním příběhu, což jsem se pak celý den snažila dohnat - jakože Brno taky znám - až jsem si říkala, jestli jí tou směsicí 'znalostí' a osobních příběhů nenudím. Ovšem Rosa je k průvodcům očividně shovívavější než k přednášejícím a vždycky se tvářila spokojeně a nadšeně a zaujatě, prostě nejsprávňáčtější návštěva. No, a do toho ta kouzla nechtěného viz naše fotka s lahvema (mimochodem u té druhé, kde jsem sama před barem, říkala, jak je to boží, že mi ladí kalhoty se značkou - to já jen tak, kdybyste je tam hledali :)). Už máme i plány na příště a taky do Prahy - Rosa se nechala slyšet, že by ráda nějaké to taneční představení. Tak teď nevím, jestli se víc těšit na tanec, nebo Rosiny reakce...

Colours of Ostrava. Letošní ročník byl naprosto famózní a očekávejte vyčerpávající (jak to umím jen já :)) report. Ale jen jestli bude všechno v pohodě a grécká wifina nebude dělat vlny (doufám, že ne - jinak byste mě skoro dva týdny měli z krku!).

A teď už balíme, chystáme, vyrážíme. Moře čeká, mějte se!


2 komentáře:

  1. :o)
    :o)
    :o)

    Add fotka před barem: kdyby tam byly i tvé božsky modré kalhoty a i značka, musela by tam být i jedna paní nebo by to bylo celé asymetrické,
    a já asymetrické fotky nesnáším ještě víc než špatné lektory ... tečka.

    OdpovědětVymazat
  2. Nene, fotka je takhle dobrá, to já nic, jen jsem chtěla NENÁPADNĚ upozornit na to, že se ti nesmí taky všecko věřit, víš? :) Ale je fakt, že ty přeháníš jen tím krásným směrem - děláš lidi a věci lepší než jsou. Teda já to samozřejmě praktikuju taky, ale pšššt ;)

    OdpovědětVymazat