pondělí 2. září 2013

Hele, růžová úča!!!

Tak jsme dneska zahájili. Nakonec vcelku v pohodě, i když mohli mi říct, že odpolední vyučování dálkařů se koná už dnes, neplánovala bych si jazykovku. Alespoň, že mě napadlo udělat si oběd do krabičky - místo do jedné jsem byla na pracovišti  skoro do čtyř! Úplně dospělý život! (Ad obědy - bylo mi ukázáno, že je na ně vyhrazena speciální třicetiminutová přestávka, takže i když nemám v pátek volnou hodinu, nezhebnu bídně hlady. Ad obědy ještě jednou - už dneska se mi povedlo, zcela nechtěně, vzbudit ve škole pozdvižení, když jsem si u jejich nahlášení troufla takovou drzost jako 'v pondělí jednou za čtrnáct dní, prosím'. Co to jsou prý za móresy, takové extra věci tam ještě nikdo nikdy nechtěl - no, hotová malá revoluce. Nicméně si to paní zapsala.) Takže i první zápis do třídní knihy, snad jsem to nezvojtila, emailová adresa, klíče od dalších učeben, asi hektolitr čaje, potykání s třemi kolegy, vytasení se s lékařskou prohlídkou, na které jsem už měla být (mně to bylo divné, že to zatím nechtěli), prý je to někde na druhé straně Kuřimi a asi mě tam poveze pan školník, hihi. A taky podepisování dalších lejster - tenhle bod mě obzvláště pobavil - zákaz škádlení, hádek a her na pracovišti. Sama jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží to neporušit :)


No, ale hlavně umístění nejlepší učitelské sady na světě v kabinetu! Za kvalitu se omlouvám - všechno je to mnohem ostřejší samozřejmě, ovšem foťák na mobilu a kabinetové přítmí asi nejdou dohromady.


Složka, pouzdro, prupisky, guma a razítka z Belgie (o té jsem vám ještě nepovídala, že? každopádně až tam budete, hledejte obchodní řetězec Hema, který je teda mimochodem nizozemský); diář, učitelský zápisník, hrneček, klíčenka, taška a spousta dalších věcí v šuplíku z konference; lepící bločky z Tesca, papričková kytka z Rosebudu a jahůdkový bloček z Koloniálu. Poslední fotka, toť alternativní formy hodnocení ;) Už mi chybí jen donést vincentku, kafe, další čaje a nějaké dobroty a jsem úplně zabydlená.


A ještě jedna 'teacher face' - rty a brož nejsou náhoda (ve skutečnosti mnohem sytější), aneb konečně obrožovaná od děsně milé flérové prodejkyně le_tro; a speciálně pro Ef - ještě včera jsem si běžela koupit balzámo-rtěnko-lesk v nejrůžovějším odstínu ;)


4 komentáře:

  1. A jaký odstín sis nakonec pořídila? :-)

    Jinak sluší, sluší, možná lepší než ty šaty ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám 150 'Faint for fuschia'.

      No jo, šaty nakonec neprošly u mého kritického oka a taky jsem ráda.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jééé, zdravím stylovou zrzku!

      A jdu projet ten tvůj seznam četby - to bude na dlouho, ale jistě najdu nějaký další výborný prokrastinační materiál, hehe.

      Vymazat