pondělí 31. března 2014

Pýchou dmu se, nebo snad nadýmám? :)

No, vlastně vám tu chci jen říct, že jsem dneska ráno odevzdala třetinu diplomky, jupiajou!!!

Ale tak znáte mě, takhle stručně by to rozhodně nešlo, musím vám vylíčit, jak jsem včera jela na 120%, uklidila byt, upekla chleba a domácí musli tyčinky a psala a psala a jak jsem trpěla, protože se mě v sobotu chytila rýmečka (no jo, nějak záhadně jsem prochladla v parku i přes tři vrstvy, když jsem prokrastinovala s kamarády u frisbee a slackline, ale pšššt), jak jsem to i tak šla rozjet na spinning a jak jsem pak nejen tu hodinu kvůli posunu času musela dohánět psaním přes celou noc. Jak byl domácí chleba ráno nejbožejší na světe a naprosté vysvobození z nočního psacího komatu, stejně jako capuccino od Kofi-Kofi na České při té spanilé jízdě za vedoucím s ONÍM artefaktem v ruce. A že si asi dovedete představit, že noční psaní nejde dohromady s denním pracováním a jak už jsem na tohle stará a musela jsem si jít odpo lehnout, protože jsem byla kompletně rozlámaná, takže se powerjóga dnes prostě nekonala. Respektive, dala jsme si jóga nidrá  - jógový spánek aneb hlubokou (dnes opravdu velmi) meditaci vleže :)

A jak teď doufám, že z toho bude můj vedoucí minimálně stejně nadšen jako já a že mi určitě neřekne, že by to nešlo, nebo že by se to nestihlo, protože já jsem odhodlaná ke všemu a tohle bych mu NIKDY, NIKDY neodpustila a byla bych moc smutná. Tak. Já mu to případně takhle řeknu, to by mohlo na akademika fungovat, co myslíte? :)

No, tak to by bylo, už je uspokojen i ten psavec ve mně, tak si dáme alespoň nějakou písničku, ať tu jen netlachám naprázdno, ne? Tady moje poslední oblíbená, co ji jedu furt dokola:


Užívejte si jara a nepsání elaborátů ;)

2 komentáře:

  1. Wohou, to má takovou energii. Úplně jsi mě nakopla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Že by ses taky hecla? Mimochodem pan T. zatím dělá mrtvého brouka, ale mě zatím nepopuští optimismus a nic z toho nevyvozuju.

      Vymazat